Kestävä asumiskonsepti

Harkittu syvällisen asiakasymmärryksen avulla rakennettu konsepti ja visuaalinen ilme varmistavat sen, että asumiskonseptin brändikokemus säilyy yhtenäisenä ja loogisena kaikissa kohtaamispisteissä. Kohderyhmää puhuttelemalla ja viestimällä asumiskonseptin arvoista ja ytimestä vahvistetaan samalla kokonaisvaltaista asiakaskokemusta.

Suunnittelijana on erityisen palkitsevaa olla mukana rakennushankkeen konseptoinnissa alusta lähtien, kattaen palvelumuotoilun, visuaalisen suunnittelun ja kehitysehdotukset.

Ikäihmisille suunnatun yhteisöllisen asumiskonseptin visuaalinen ilme on määritelty kevään ja syksyn aikana erilaisten työpajojen ja kyselyiden avulla kerätyn datan perusteella. Suunnittelijana on erityisen palkitsevaa olla mukana rakennushankkeen konseptoinnissa alusta lähtien, kattaen palvelumuotoilun, visuaalisen suunnittelun ja kehitysehdotukset. Tähän projektiin sisältyi myös pohjapiirroksen muutosten ja tilojen toiminnallisuuden arviointi arkkitehdille tulevien käyttäjien näkökulmasta.

Keskeisiä asioita ekologisen kestävyyden näkökulmasta ovat palvelurakennuksen muunneltavuus, materiaalit ja rakennusten elinkaaren loppupää, jotka on huomioitu konseptia suunniteltaessa.

© 2023 La Nord Studio, All Rights Reserved
TikTok