Yleistä

● Kuvauksen hinta ja sisältö määräytyy toimeksiannosta laaditun tarjouksen tai sopimuksen mukaisesti. Hintoihin lisätään alv 24%.

● 50 %:n varausmaksu lähetetään, kun tarjous on hyväksytty, varausmaksu on maksettava 14 arkipäivän kuluessa laskun luomisesta varauksen varmistamiseksi. Kun varausmaksu on maksettu, La Nord Studio ei ota vastaan ​​muita töitä valitsemallesi päivälle.

● Varausmaksua ei palauteta.

● Kuvien käsittelyaika on 14 työpäivää. Jos tarvitset nopeampaa käsittelyä, voimme priorisoida projektisi 200€ +alv 24% jotta saamme editoinnin valmiiksi 48 tunnin sisällä.

● Lisäkuvia voi ostaa hintaan 40€ / kuva + alv 24% kertakäyttölisenssipaketin varauksissa ja 50€ / kuva + alv 24% monikäyttölisenssipaketeissa.

● Loppusaldo erääntyy ennen lopullisten kuvatiedostojen vastaanottamista. Kuvia ei saa käyttää ennen kuin loppulasku on maksettu, ellei toisin ole sovittu.

● Muokkaamme ja toimitamme kuvia luovan harkintamme mukaan, vakiomuokkaus sisältyy kaikkiin kuvapaketteihin. Asiakkaiden henkilökohtaisista arvioista johtuvista ylimääräisistä muokkauksista veloitetaan käsittelyyn kuluvan ajan mukaisesti.

● Aikataulumme ja asiakkaiden huomioimisen vuoksi emme voi siirtää varauksia lyhyellä varoitusajalla. Mikä tahansa peruutus tai lykkäys alle viikon varoitusajalla johtaa maksetun varausmaksun menettämiseen. Teemme parhaamme yrittääksemme hyväksyä mahdolliset lykkäykset, mutta useammin kuin kerran lykkääminen johtaa varausmaksun menettämiseen, koska olemme kärsineet tappiota päivämäärän varaamisesta.

● Jos La Nord Studio joutuu peruuttamaan kuvaustilanteen asiakkaan yhteistyön puutteen vuoksi, tämä johtaa maksetun varausmaksun menettämiseen.

● Jos La Nord Studio joutuu peruuttamaan kuvaustilanteen sairastapauksen tai muun painavan syyn vuoksi, varausmaksu palautetaan asiakkaalle.

● Matkakustannukset määräytyvät kuvauslokaation perusteella ja sovitaan asiakkaan kanssa etukäteen, ellei toisin mainita.

● Jos sinulla on valokuvaamista varten erityinen brief, se tulee toimittaa kokonaisuudessaan sähköpostitse viimeistään ennen kuvausta edeltävällä viikolla. Jos tarvitset tiettyjä otoksia tai tyyliä, on asiakkaan vastuulla välittää siitä tieto meille, emme käy uudelleen kuvaamassa kohteessa.

● Hinnoittelu voi muuttua.

Kuvien käyttö, lisenssit ja toimituksellinen käyttö

● Kaikki La Nord Studion kuvauspaketit ja tarjoukset sisältävät “Yksittäisen ei-yksinomaisen lisenssin”, ellei toisin mainita.

● Yksittäinen, ei-yksinoikeudellisen lisenssin kuvia saa käyttää vain asiakkaan verkkosivuilla, esitteissä, sosiaalisessa mediassa ja omassa printissä ellei toisin mainita.

● Asiakas ei saa jälleenmyydä tai luovuttaa kuvia kolmansille osapuolille, mukaan lukien kiinteistönvälittäjät, rakentajat, suunnittelijat, yhteistyökumppanit ja kauppiaat ilman tekijänoikeuden omistajan kirjallista lupaa (Minna Kivinen / La Nord Studio) tai ellei laskussa tai sopimuksessa toisin mainita.

● Kolmannen osapuolen, joka haluaa käyttää kuvia omaan kaupalliseen tai toimitukselliseen käyttöön, on otettava yhteyttä La Nord Studioon ostaakseen oman ei-yksinomaisen kuvalisenssinsä.

● Jos haluat välittää kuvat muille toimittajille ilman, että heidän tarvitsee ostaa omaa lisenssiään, sinun on varattava “Monikäyttöinen, ei-yksinomainen lisenssi”. Monikäyttöisen, ei-yksinomaisen kuvalisenssin maksu on 30 % alkuperäisistä kuvauskustannuksistasi. Jos huomaamme, että olet välittänyt korkearesoluutioisia kuvia ilmoittamatta meille, tämä on tekijänoikeusrikkomus ja sinulta laskutetaan automaattisesti 30 % kuvauskustannuksistasi, joka kattaa valokuvauslisenssin käytön.

● Kaikki vain toimitukselliseen tarkoitukseen tulevat kuvat edellyttävät La Nord Studion hyväksyntää, ja kaikissa julkaisuissa kuvaaja on mainittava valokuvien yhteydessä “Minna Kivinen / La Nord Studio”

● Kuvan luvaton käyttö on tekijänoikeusrikos, josta on säädetty rikoslaissa. Mikäli huomaamme, että kuvia on käytetty ilman lupaa, lähetämme tästä luvattomasta käytöstä laskun. Tämä ei kuitenkaan anna kuvaa luvatta käyttäneelle yritykselle tai taholle käyttöoikeuksia, vaan luvatta kuvaa käyttänyt yritys / taho voi laskun maksamisen jälkeen ostaa luvat tai poistaa kuvat käytöstä.

● Jokaisen julkaisun, joka pyytää kuvien yksinoikeutta tietyksi ajaksi, on maksettava La Nord Studiolle palkkio kuvankäyttölisenssistään. Maksu riippuu kuvan sijoittelusta, kuvien määrästä ja artikkelin koosta (etusivu, tuplasivu, neljännessivu jne.)

● La Nord Studio voi käyttää kuvia esimerkkeinä kursseilla, koulutuksessa, ennen ja jälkeen editointinäytteinä sekä valokuvaustyöpajoissa tarjoamamme työn laadun osoittamiseksi.

● Pidätämme oikeuden käyttää mitä tahansa luomaamme tai tuottamaamme kuvaa omaan markkinointiimme, portfolioomme tai blogiimme, mukaan lukien sosiaalinen media, verkkosivustot, kuvakilpailut, julkaisut ja koulutusmateriaalit, sekä muuhun valokuvaukseen liittyvään markkinointiin ilman erillistä lupaa, ellei toisin kirjallisesti sovita.

Kuvaajan merkitseminen

● Printti – La Nord Studion asiakkaalle osana palveluita tarjoamien kuvien julkaisussa, toimituksellisissa julkaisuissa tai verkkosivuilla valokuvien yhteydessä valokuvaaja tulee mainita ”Minna Kivinen / La Nord Studio”

● Sosiaalinen media – valokuvien yhteydessä valokuvaaja tulee mainita ”Minna Kivinen @lanordstudio ”

Tekijänoikeus + Kuvan omistus 

● Kaikki tekijänoikeudet säilyvät Minna Kivisen ja La Nord Studion omistuksessa ja kopioiminen kolmannelta osapuolelta edellyttää valokuvaajan suostumusta. 

● Tekijänoikeuden loukkaus johtaa aina hyvitysvelvollisuuteen ja tuottamuksellisissa tai tahallisissa tapauksissa myös vahingonkorvausvelvollisuuteen ja/tai rikosoikeudelliseen vastuuseen.

● Asiakkaalle toimitetut kuvat on lisensoitu asiakkaan käyttöön asiakkaan vaatimusten mukaisesti tarjouksessamme /laskussamme kuvatulla tavalla. Asiakas sitoutuu noudattamaan yllä olevia ehtoja. Toimitetun laskun maksaminen tarkoittaa näiden ehtojen hyväksymistä.